Zien: Doodschieten ontsnapte chimpansees was de enige juiste oplossing

Zien: Doodschieten ontsnapte chimpansees was de enige juiste oplossing

Vorig jaar november ontsnapten twee chimpansees uit DierenPark Amersfoort. Allebei de apen werden agressief richting de bezoekers van het dierenpark, daarom werden zij toen doodgeschoten. Uit een onderzoek blijkt nu dat dat ook niet anders kon. Volgens onderzoekers was het doden van de beesten, de enige goede oplossing.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: <em>Doodschieten</em> ontsnapte <em>chimpansees</em> was de enige juiste oplossing Vorig jaar november ontsnapten twee chimpansees uit DierenPark Amersfoort. Allebei de apen werden agressief richting de bezoekers van het dierenpark, daarom werden zij toen doodgeschoten. Uit een onderzoek blijkt nu dat dat ook niet anders kon. Volgens onderzoekers was het doden van de beesten, de enige goede oplossing. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook DierenPark Amersfoort na doodschieten chimpansees: ‘Geen andere optie’ (video) Bekijk deze video » Schattige beelden: Jonge welpjes DierenPark Amersfoort voor het eerst naar buiten Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Doodschieten ontsnapte chimpansees was de enige juiste oplossing


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Doodschieten ontsnapte chimpansees was de enige juiste oplossing of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier