Wopke Hoekstra verrast door video Lucille Werner met Lingo-bal (Shownieuws)

Wopke Hoekstra verrast door video Lucille Werner met Lingo-bal (Shownieuws)

Wopke Hoekstra was vrijdag in Shownieuws te gast en vertelde in deze uitzending uitgebreid over zijn leven. Op een gegeven moment wordt de lijsttrekker verrast door een video van zijn CDA-collega Lucille Werner.

Lees verder onder de video.

<em>Wopke Hoekstra</em> verrast door video Lucille Werner met Lingo-bal (<em>Shownieuws</em>) Wopke Hoekstra was vrijdag in Shownieuws te gast en vertelde in deze uitzending uitgebreid over zijn leven. Op een gegeven moment wordt de lijsttrekker verrast door een video van zijn CDA-collega Lucille Werner. Lees verder onder de video. Lucille Werner spreekt bericht in voor Wopke HoekstraWerner heeft een bericht ingesproken voor Wopke, en kon het niet laten om te shinen met een Lingo-bal in haar handen met nummer 10. Werner staat op de tiende plek van de lijst van het CDA. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven, de video van Lucille Werner zie je vanaf minuut 10. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt alle aflevering terugkijken bij Gids.tv. Talkshow M: Lucille Werner over haar carrière-switch als kandidaat voor het CDA (video) Bekijk deze video » Wopke Hoekstra over corona: ''Vrijheid moet niet afhankelijk zijn van vaccin'' Bekijk deze video »
TV :
Wopke Hoekstra verrast door video Lucille Werner met Lingo-bal (Shownieuws)

Lucille Werner spreekt bericht in voor Wopke Hoekstra
Werner heeft een bericht ingesproken voor Wopke, en kon het niet laten om te shinen met een Lingo-bal in haar handen met nummer 10. Werner staat op de tiende plek van de lijst van het CDA.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven, de video van Lucille Werner zie je vanaf minuut 10.

Heb je Shownieuws gemist? Je kunt alle aflevering terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV