Cabaretshow Troosten van Jochen Otten zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer

Cabaretshow Troosten van Jochen Otten zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer

Troosten van Jochen Otten gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Zaterdag kun je ondanks dat de theaters nog steeds gesloten zijn toch in je eigen huiskamer genieten van een goede cabaretshow. Deze keer wordt bij SBS6 de voorstelling Troosten uitgezonden van Jochen Otten.

Lees verder onder de video.

Cabaretshow <em>Troosten</em> van Jochen Otten zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer Troosten van Jochen Otten gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Zaterdag kun je ondanks dat de theaters nog steeds gesloten zijn toch in je eigen huiskamer genieten van een goede cabaretshow. Deze keer wordt bij SBS6 de voorstelling Troosten uitgezonden van Jochen Otten. Lees verder onder de video. Jochen Otten bespreekt emoties in zijn cabaretvoorstellingJochen Otten ken je misschien van de populaire serie Sluipschutters, maar hij tourt ook al jaren door Nederland met zijn eigen shows. In de voorstelling Troosten draait het naast humor vooral om de emotie en vertelt hij over zijn gezin en maakt scherpe grappen. “Ik heb vleesvervangers geproefd. En ik kan jullie wel melden dat mayonaise in de toekomst heel belangrijk gaat worden.” Bekijk de trailer van Troosten van Jochen Otten in de video hierboven. De voorstelling Troosten van Jochen Otten is op zaterdag 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Troosten van Jochen Otten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Comedian Jochen Otten geeft Kaj van der Ree positief reisadvies naar China Bekijk deze video » Sluipschutters gemist? Bekijk hier alle bloopers van aflevering 6 Bekijk deze video »

Jochen Otten bespreekt emoties in zijn cabaretvoorstelling
Jochen Otten ken je misschien van de populaire serie Sluipschutters, maar hij tourt ook al jaren door Nederland met zijn eigen shows. In de voorstelling Troosten draait het naast humor vooral om de emotie en vertelt hij over zijn gezin en maakt scherpe grappen. “Ik heb vleesvervangers geproefd. En ik kan jullie wel melden dat mayonaise in de toekomst heel belangrijk gaat worden.”

Bekijk de trailer van Troosten van Jochen Otten in de video hierboven.

De voorstelling Troosten van Jochen Otten is op zaterdag 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Troosten van Jochen Otten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Cabaretshow Troosten van Jochen Otten zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier