Matthijs Gaat Door: Harco kan weer naar salon: ‘Hele geslacht moet op de schop’

Matthijs Gaat Door: Harco kan weer naar salon: ‘Hele geslacht moet op de schop’

De salons mogen weer open, en dat is goed nieuws voor Harco, zo is te zien in Matthijs Gaat Door. Een ding is zeker, hij heeft gelijk wilde plannen. “Mijn hele geslacht moet eigenlijk op de schop.”

Bekijk het fragment van Matthijs Gaat Door in de video hieronder.

Matthijs Gaat Door is iedere zaterdagavond om 21:40 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.

<em>Matthijs Gaat Door</em>: Harco kan weer naar salon: ‘Hele geslacht moet op de schop’ De salons mogen weer open, en dat is goed nieuws voor Harco, zo is te zien in Matthijs Gaat Door. Een ding is zeker, hij heeft gelijk wilde plannen. “Mijn hele geslacht moet eigenlijk op de schop.” Bekijk het fragment van Matthijs Gaat Door in de video hieronder. Matthijs Gaat Door is iedere zaterdagavond om 21:40 uur te zien op NPO1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. Zien: André van Duin draagt emotioneel lied op aan overleden partner Bekijk deze video » Matthijs Gaat Door gemist? Harco gaat alle evenementen coronaproof af (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs Gaat Door: Harco kan weer naar salon: ‘Hele geslacht moet op de schop’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier