De Vuilnisman: grote berg afval kan spontaan in brand vliegen

De Vuilnisman: grote berg afval kan spontaan in brand vliegen

In De Vuilnisman doet Teun van de Keuken onderzoek in de wereld van afval. Zo wil hij weten waarom er zo veel troep in rook opgaat, en hij bezoekt een hal waar veel afval terechtkomt. Hij krijgt te horen dat er al meerdere keren brand is uitgebroken. “Dat gebeurt eigenlijk spontaan, door wat er in het afval zit.”

Bekijk het fragment van De Vuilnisman in de video hieronder.

De Vuilnisman is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Vuilnisman terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Vuilnisman</em>: grote berg afval kan spontaan in brand vliegen In De Vuilnisman doet Teun van de Keuken onderzoek in de wereld van afval. Zo wil hij weten waarom er zo veel troep in rook opgaat, en hij bezoekt een hal waar veel afval terechtkomt. Hij krijgt te horen dat er al meerdere keren brand is uitgebroken. “Dat gebeurt eigenlijk spontaan, door wat er in het afval zit.” Bekijk het fragment van De Vuilnisman in de video hieronder. De Vuilnisman is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van De Vuilnisman terugkijken bij Gids.tv. Jinek gemist? Teun van de Keuken over afval in Nederland Bekijk deze video » De Vuilnisman start zondag bij NPO 2: Teun van de Keuken doet opvallende ontdekking Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Vuilnisman: grote berg afval kan spontaan in brand vliegen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier