South Park komt 11 maart met een vaccinatie-special: bekijk de trailer

South Park komt 11 maart met een vaccinatie-special: bekijk de trailer

Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Ook in South Park heeft de pandemie toegeslagen, vandaar dat 11 maart bij Comedy Central een vaccinatie-special wordt uitgezonden. Het goede nieuws is dat het vaccineren kan gaan beginnen in South Park, en het is de vraag of Kenny de eerste is die het coronavaccin krijgt. De bewoners willen dolgraag worden ingeënt tegen het coronavirus, maar een hilarische nieuwe militante groep probeert te voorkomen dat de jongens hun leraar laten vaccineren.

South ParQ The Vaccination Special is donderdag 11 maart om 20.30 uur een uur lang te zien op Comedy Central. Hieronder kun je de trailer bekijken.

<em>South Park</em> komt 11 maart met een vaccinatie-special: bekijk de trailer Lees hier op welk kanaal Comedy Central te vinden is bij jouw tv-aanbieder. Ook in South Park heeft de pandemie toegeslagen, vandaar dat 11 maart bij Comedy Central een vaccinatie-special wordt uitgezonden. Het goede nieuws is dat het vaccineren kan gaan beginnen in South Park, en het is de vraag of Kenny de eerste is die het coronavaccin krijgt. De bewoners willen dolgraag worden ingeënt tegen het coronavirus, maar een hilarische nieuwe militante groep probeert te voorkomen dat de jongens hun leraar laten vaccineren. South ParQ The Vaccination Special is donderdag 11 maart om 20.30 uur een uur lang te zien op Comedy Central. Hieronder kun je de trailer bekijken. South Park Pandemic Special: Eric Cartman zingt ode aan Social Distancing Bekijk deze video » South Park Pandemic Special: Is Randy schuldig aan verspreiding coronavirus? Bekijk deze video »
TV :
South Park komt 11 maart met een vaccinatie-special: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op South Park komt 11 maart met een vaccinatie-special: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier