Video: Klimmen en klauteren in de nieuwe beweegschool in Alblasserdam

Video: Klimmen en klauteren in de nieuwe beweegschool in Alblasserdam

In Alblasserdam is een van de eerste beweegscholen in Nederland geopend. Op de school staan er veel klim- en klautertoestellen in de hallen en gangen. Het idee van de beweegschool komt uit Denemarken, daar moeten kinderen minimaal drie kwartier per schooldag bewegen.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

<em>Video</em>: Klimmen en klauteren in de nieuwe <em>beweegschool</em> in Alblasserdam In Alblasserdam is een van de eerste beweegscholen in Nederland geopend. Op de school staan er veel klim- en klautertoestellen in de hallen en gangen. Het idee van de beweegschool komt uit Denemarken, daar moeten kinderen minimaal drie kwartier per schooldag bewegen. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Video: Ouders maken zich sinds de lockdown meer zorgen over gamende kinderen Bekijk deze video » Video: Romy laat haar klasgenoten zien hoe het is om weinig geld te hebben Bekijk deze video »
Amusement :
Video: Klimmen en klauteren in de nieuwe beweegschool in Alblasserdam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Klimmen en klauteren in de nieuwe beweegschool in Alblasserdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier