Big Brother: Matt is erg teleurgesteld in Michel

Big Brother: Matt is erg teleurgesteld in Michel

In de Kamer Van De Waarheid van het Big Brother-huis doet Matt een boekje open over hoe hij denkt over een bepaalde andere bewoner. “Ik ben teleurgesteld in Michel. Eigenlijk heeft dit weekend mijn ogen geopend dat hij zich niet erg netjes tegenover mij opstelt.”

Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder.

Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Matt is erg teleurgesteld in Michel In de Kamer Van De Waarheid van het Big Brother-huis doet Matt een boekje open over hoe hij denkt over een bepaalde andere bewoner. “Ik ben teleurgesteld in Michel. Eigenlijk heeft dit weekend mijn ogen geopend dat hij zich niet erg netjes tegenover mij opstelt.” Bekijk het fragment van Big Brother in de video hieronder. Big Brother is iedere werkdag om 21:30 uur te zien op RTL 5 en Videoland. Daarnaast wordt iedere donderdagavond op datzelfde tijdstip een liveshow uitgezonden en kun je 24/7 twee livestreams bekijken op Videoland. Je kunt alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Mike blikt terug met blij gevoel: 'Nergens spijt van' Bekijk deze video » Big Brother: bewoners in tranen als ze brief schrijven naar thuisfront Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Big Brother: Matt is erg teleurgesteld in Michel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier