Zien: Monica Geuze en Kaj Gorgels bespreken elkaars hobby’s in podcast ‘Geuze en Gorgels’

Zien: Monica Geuze en Kaj Gorgels bespreken elkaars hobby’s in podcast ‘Geuze en Gorgels’

In de wekelijkse podcast 'Geuze & Gorgels' duiken vrienden Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) samen de diepte in over allerlei onderwerpen. Deze week ging het over hobby's, want wanneer is het nou een betere tijd om een hobby op te pakken dan in de coronatijd. Ook is Kaj benieuwd of Monica überhaupt wel een hobby heeft, of hebben alleen kinderen en bejaarden hobby’s?

Bekijk de video van Geuze en Gorgels hieronder.

Zien: <em>Monica Geuze</em> en <em>Kaj Gorgels</em> bespreken elkaars hobby’s in podcast <em>‘Geuze en Gorgels’</em> In de wekelijkse podcast 'Geuze & Gorgels' duiken vrienden Monica Geuze (25) en Kaj Gorgels (30) samen de diepte in over allerlei onderwerpen. Deze week ging het over hobby's, want wanneer is het nou een betere tijd om een hobby op te pakken dan in de coronatijd. Ook is Kaj benieuwd of Monica überhaupt wel een hobby heeft, of hebben alleen kinderen en bejaarden hobby’s? Bekijk de video van Geuze en Gorgels hieronder. Een nieuwe episode van de podcast 'Geuze en Gorgels' is iedere donderdag te beluisteren op Spotify.' Bekijk ook Kaj Gorgels omschrijft zijn 2020 in één woord: "Hartslagmeter" (video) Bekijk deze video » Zien: Monica Geuze bij Radio 538: "Monica is net als wij, een varken!" Bekijk deze video »

Een nieuwe episode van de podcast 'Geuze en Gorgels' is iedere donderdag te beluisteren op Spotify.'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Monica Geuze en Kaj Gorgels bespreken elkaars hobby’s in podcast ‘Geuze en Gorgels’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV