Zien: Dit vindt het buitenland van Jeangu Macrooy zijn songfestivalnummer

Zien: Dit vindt het buitenland van Jeangu Macrooy zijn songfestivalnummer

Jeangu Macrooy presenteerde afgelopen donderdag zijn songfestivalnummer Birth Of A New Age waarmee hij Nederland vertegenwoordigd tijdens het Eurovisiesongfestival 2021. Jeangu is zelf erg tevreden over zijn nummer, maar wat vindt het buitenland van onze inzending?

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Dit vindt het buitenland van <em>Jeangu Macrooy</em> zijn <em>songfestivalnummer</em> Jeangu Macrooy presenteerde afgelopen donderdag zijn songfestivalnummer Birth Of A New Age waarmee hij Nederland vertegenwoordigd tijdens het Eurovisiesongfestival 2021. Jeangu is zelf erg tevreden over zijn nummer, maar wat vindt het buitenland van onze inzending? Tekst gaat verder onder de video. Neuf pointsOok in het buitenland valt het nummer van Jeangu Macrooy goed in de smaakt. In Londen vinden ze het een 'Catchy' nummer, waar je makkelijk op kan dansen. Andere mensen vinden het echt een radio nummer. Zelfs in Frankrijk zijn de mensen enthousiast over de Nederlandse inzending, verwacht wordt dat Jeangu 'Neuf points' krijgt van de Franse jury. Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam Bekijk ook Gerard Joling bij Jinek over Songfestivalnummer Jeangu Macrooy: "Staat als een huis" Bekijk deze video » Jeangu Macrooy bij RTL Boulevard: "Ik zag broccoli-Mama Appelsap al aankomen" Bekijk deze video »

Neuf points
Ook in het buitenland valt het nummer van Jeangu Macrooy goed in de smaakt. In Londen vinden ze het een 'Catchy' nummer, waar je makkelijk op kan dansen. Andere mensen vinden het echt een radio nummer. Zelfs in Frankrijk zijn de mensen enthousiast over de Nederlandse inzending, verwacht wordt dat Jeangu 'Neuf points' krijgt van de Franse jury.

Lees hier alles over het Eurovisie Songfestival, dat op 18, 20 & 22 mei zal plaatsvinden in Rotterdam


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dit vindt het buitenland van Jeangu Macrooy zijn songfestivalnummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier