Video: Jongeren krijgen de hardste klappen tijdens de coronacrisis

Video: Jongeren krijgen de hardste klappen tijdens de coronacrisis

Jongeren krijgen de hardste klappen tijdens de coronacrisis. De vakbond FNV heeft een brandbrief geschreven waarin dit staat: "Jongeren zijn de grootste groep die hun baan zijn verloren, zij krijgen het meest te maken met de nieuwe flexibele arbeidsmarkt en het woningtekort."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Video: Jongeren krijgen de hardste klappen tijdens de coronacrisis Jongeren krijgen de hardste klappen tijdens de coronacrisis. De vakbond FNV heeft een brandbrief geschreven waarin dit staat: "Jongeren zijn de grootste groep die hun baan zijn verloren, zij krijgen het meest te maken met de nieuwe flexibele arbeidsmarkt en het woningtekort." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Jinek: Kim Putters (SCP) over duivels dilemma: ‘Samenleving verstandig openen’ Bekijk deze video » Esther van Fenema in Goedemorgen Nederland: "Leerlingen leren te weinig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Jongeren krijgen de hardste klappen tijdens de coronacrisis


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jongeren krijgen de hardste klappen tijdens de coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier