Zien: Negentienjarige Angel komt om het leven bij protest in Myanmar

Zien: Negentienjarige Angel komt om het leven bij protest in Myanmar

In het Aziatische land Myanmar hebben militairen sinds begin februari de macht teruggepakt. Een groot deel van de bevolking is het hier niet mee eens en gaat de straten op om te demonstreren. Zo ook de negentienjarige Angel, zij kwam woensdag om het leven tijdens een protest tegen het Myanmarese leger. Honderden mensen kwamen vandaag naar haar begrafenis.

Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder.

Zien: Negentienjarige <em>Angel</em> komt om het leven bij protest in <em>Myanmar</em> In het Aziatische land Myanmar hebben militairen sinds begin februari de macht teruggepakt. Een groot deel van de bevolking is het hier niet mee eens en gaat de straten op om te demonstreren. Zo ook de negentienjarige Angel, zij kwam woensdag om het leven tijdens een protest tegen het Myanmarese leger. Honderden mensen kwamen vandaag naar haar begrafenis. Bekijk de video van het NOS Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Heftig: Duizenden demonstranten in Myanmar verzetten zich tegen het leger Bekijk deze video » Bekijk beelden van nieuwe protesten in Myanmar Bekijk deze video » Nog steeds onrustig in Myanmar: "Grote groepen trekken samen op tegen het leger" Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: Negentienjarige Angel komt om het leven bij protest in Myanmar


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Negentienjarige Angel komt om het leven bij protest in Myanmar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier