Dragons' Den: Jan en Timo willen festivals verduurzamen door kartonnen tentjes

Dragons' Den: Jan en Timo willen festivals verduurzamen door kartonnen tentjes

Jan en Timo zijn de afgelopen zes jaar druk bezig geweest om festivals te verduurzamen. Ze maken tentjes van karton, waarmee ze naar eigen zeggen al een ton aan plastic afval hebben bespaard. Nu denk je misschien niet veilig in zo'n tentje te zitten op een festival als je het Nederlandse weer moet vertrouwen, maar ze zijn gelukkig waterdicht.

Bekijk de video van Dragons' Den hieronder.

Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is sinds donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dragons' Den</em>: Jan en Timo willen festivals verduurzamen door <em>kartonnen tentjes</em> Jan en Timo zijn de afgelopen zes jaar druk bezig geweest om festivals te verduurzamen. Ze maken tentjes van karton, waarmee ze naar eigen zeggen al een ton aan plastic afval hebben bespaard. Nu denk je misschien niet veilig in zo'n tentje te zitten op een festival als je het Nederlandse weer moet vertrouwen, maar ze zijn gelukkig waterdicht. Bekijk de video van Dragons' Den hieronder. Het nieuwe seizoen van Dragons' Den is sinds donderdag 4 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Jort Kelder heeft grote twijfels over nieuw seizoen Dragons' Den Bekijk deze video » Dragons' Den: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen Bekijk deze video »
TV :
Dragons' Den: Jan en Timo willen festivals verduurzamen door kartonnen tentjes


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dragons' Den: Jan en Timo willen festivals verduurzamen door kartonnen tentjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier