Video: bloedbad bij busongeluk in Polen, zes doden

Video: bloedbad bij busongeluk in Polen, zes doden

Een ernstig busongeluk in het zuidoosten van Polen heeft 6 mensen het leven gekost. Daarbij zijn 34 inzittenden gewond geraakt bij het ongeluk. De bus was met 57 mensen onderweg naar Oekraïne en reed onderweg tegen een vangrail waarbij hij daarna in de greppel naast de weg terechtkwam. Volgens ooggetuigen was het een bloedbad.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: bloedbad bij busongeluk in <em>Polen</em>, zes doden Een ernstig busongeluk in het zuidoosten van Polen heeft 6 mensen het leven gekost. Daarbij zijn 34 inzittenden gewond geraakt bij het ongeluk. De bus was met 57 mensen onderweg naar Oekraïne en reed onderweg tegen een vangrail waarbij hij daarna in de greppel naast de weg terechtkwam. Volgens ooggetuigen was het een bloedbad. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Video: opnieuw heftige demonstraties tegen nieuwe abortuswetgeving in Polen Bekijk deze video » Het Dorp: zo heten ‘Smits’ in het buitenland: ‘Kowalski in Polen, Herrera in Spanje’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: bloedbad bij busongeluk in Polen, zes doden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: bloedbad bij busongeluk in Polen, zes doden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier