Jochen Otten in zijn voorstelling Troosten over waarom mayonaise erg belangrijk wordt

Jochen Otten in zijn voorstelling Troosten over waarom mayonaise erg belangrijk wordt

Troosten van Jochen Otten gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Jochen Otten</em> in zijn voorstelling <em>Troosten</em> over waarom mayonaise erg belangrijk wordt Troosten van Jochen Otten gemist? Kijk de hele voorstelling terug via Gids.tv en op KIJK.nl. Vanavond (6 maart) hoef je, je niet te vervelen. Daar zorgt Jochen Otten wel voor met zijn voorstelling Troosten. Hij legt onder andere uit waarom mayonaise in de toekomst erg belangrijk gaat worden: "Ik heb die vleesvervangers geproefd en ik kan jullie wel melden dat mayoniase in de toekomst erg belangrijk gaat worden." De voorstelling Troosten van Jochen Otten is op zaterdag 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Troosten van Jochen Otten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Comedian Jochen Otten geeft Kaj van der Ree positief reisadvies naar China Bekijk deze video » Cabaretshow Troosten van Jochen Otten zaterdag bij SBS6: bekijk de trailer Bekijk deze video »

Vanavond (6 maart) hoef je, je niet te vervelen. Daar zorgt Jochen Otten wel voor met zijn voorstelling Troosten. Hij legt onder andere uit waarom mayonaise in de toekomst erg belangrijk gaat worden: "Ik heb die vleesvervangers geproefd en ik kan jullie wel melden dat mayoniase in de toekomst erg belangrijk gaat worden."

De voorstelling Troosten van Jochen Otten is op zaterdag 6 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna de hele voorstelling Troosten van Jochen Otten terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jochen Otten in zijn voorstelling Troosten over waarom mayonaise erg belangrijk wordt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier