Zien: Jeangu Macrooy reageert op commentaar rondom Songfestivalnummer

Zien: Jeangu Macrooy reageert op commentaar rondom Songfestivalnummer

Het Songfestivalnummer is niet langer een geheim. Jeangu Macrooy heeft bekend gemaakt Nederland te vertegenwoordigen met het nummer 'Birth Of A New Age'. Het nummer doet veel stof opwaaien op social media. Met name door het refrein die doet lijken op broccoli. Macrooy reageert nu zelf op alle commotie: "Ik moest denken aan m'n eigen roots. Het is gebaseerd op een oud-Surinaams gezegde." De betekenis van de tekst heeft in ieder geval niks te maken met broccoli.

Bekijk de video van de Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Jeangu Macrooy</em> reageert op commentaar rondom <em>Songfestivalnummer</em> Het Songfestivalnummer is niet langer een geheim. Jeangu Macrooy heeft bekend gemaakt Nederland te vertegenwoordigen met het nummer 'Birth Of A New Age'. Het nummer doet veel stof opwaaien op social media. Met name door het refrein die doet lijken op broccoli. Macrooy reageert nu zelf op alle commotie: "Ik moest denken aan m'n eigen roots. Het is gebaseerd op een oud-Surinaams gezegde." De betekenis van de tekst heeft in ieder geval niks te maken met broccoli. Bekijk de video van de Telegraaf hieronder. Bekijk ook Jeangu Macrooy bij RTL Boulevard: "Ik zag broccoli-Mama Appelsap al aankomen" Bekijk deze video » Jeangu Macrooy in Op1 over live gaan songfestivalnummer: "Mijn hele lichaam trilde" Bekijk deze video » Zien: Dit vindt het buitenland van Jeangu Macrooy zijn songfestivalnummer Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Jeangu Macrooy reageert op commentaar rondom Songfestivalnummer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Jeangu Macrooy reageert op commentaar rondom Songfestivalnummer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier