Samenvatting Nederland - Duitsland (Hockey Pro League dames)

Samenvatting Nederland - Duitsland (Hockey Pro League dames)

Samenvatting <em>Nederland - Duitsland</em> (Hockey Pro League dames) De Nederlandse hockeysters waren Duitsland te slim af in de Hockey Pro League-wedstrijd tussen Nederland en Duitsland. Met 2-1 wonnen de vrouwen de wedstrijd van onze Oosterburen. Ze begonnen met een achterstand, maar kwamen op gelijkspel na een treffer van Frederique Matla. Vervolgens hengelde Ireen van den Assem de winst binnen. Bekijk de samenvatting van de wedstrijd via Ziggo Sport hierboven terug. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Groot-Brittanië (Hockey Pro League heren) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland - Groot-Brittanië (Hockey Pro League dames) Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting Nederland - Duitsland (Hockey Pro League dames)

De Nederlandse hockeysters waren Duitsland te slim af in de Hockey Pro League-wedstrijd tussen Nederland en Duitsland. Met 2-1 wonnen de vrouwen de wedstrijd van onze Oosterburen. Ze begonnen met een achterstand, maar kwamen op gelijkspel na een treffer van Frederique Matla. Vervolgens hengelde Ireen van den Assem de winst binnen.

Bekijk de samenvatting van de wedstrijd via Ziggo Sport hierboven terug.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Nederland - Duitsland (Hockey Pro League dames) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier