Wout van Aert wordt vierde in Strade Bianche: "Was net niet goed genoeg"

Wout van Aert wordt vierde in Strade Bianche: "Was net niet goed genoeg"

Wout van Aert wordt vierde in Strade Bianche en Theo Bos spreekt hem na de tour: "Een tevreden gevoel, maar in de finale was ik net niet goed genoeg om mee te gaan met de beste mannen." Hij hoopt echter nog een beetje te kunnen verbeteren en de volgende keer wel mee te kunnen aan kop.

Bekijk de video van het AD hieronder.

<em>Wout van Aert</em> wordt vierde in <em>Strade Bianche</em>: &quot;Was net niet goed genoeg&quot; Wout van Aert wordt vierde in Strade Bianche en Theo Bos spreekt hem na de tour: "Een tevreden gevoel, maar in de finale was ik net niet goed genoeg om mee te gaan met de beste mannen." Hij hoopt echter nog een beetje te kunnen verbeteren en de volgende keer wel mee te kunnen aan kop. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook ZIEN: Mathieu van der Poel wint Strade Bianche 2021 (video) Bekijk deze video » Thijs Zonneveld na winst van der Poel Strade Bianche: "Wat een prachtige wedstrijd" Bekijk deze video » Video: Bauke Mollema kan nog lachen na 21e plek Strade Bianche Bekijk deze video »
Sport :
Wout van Aert wordt vierde in Strade Bianche: "Was net niet goed genoeg"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wout van Aert wordt vierde in Strade Bianche: "Was net niet goed genoeg" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier