Video: Bauke Mollema kan nog lachen na 21e plek Strade Bianche

Video: Bauke Mollema kan nog lachen na 21e plek Strade Bianche

Tijdens de Strade Bianche is Bauke Mollema 21e geworden. Theo Bos spreekt hem na de race over de uitslag: "Ik had er meer van verwacht. Ja, het zat er niet in. Ik voelde me niet eens heel slecht." Ondanks dat heeft Mollema wel genoten van de tour en staat er een brede glimlach op zijn gezicht: "Het was een mooi parcour, lekker weer, mooie omgeving."

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: <em>Bauke Mollema</em> kan nog lachen na 21e plek <em>Strade Bianche</em> Tijdens de Strade Bianche is Bauke Mollema 21e geworden. Theo Bos spreekt hem na de race over de uitslag: "Ik had er meer van verwacht. Ja, het zat er niet in. Ik voelde me niet eens heel slecht." Ondanks dat heeft Mollema wel genoten van de tour en staat er een brede glimlach op zijn gezicht: "Het was een mooi parcour, lekker weer, mooie omgeving." Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook ZIEN: Mathieu van der Poel wint Strade Bianche 2021 (video) Bekijk deze video » Thijs Zonneveld na winst van der Poel Strade Bianche: "Wat een prachtige wedstrijd" Bekijk deze video »
Sport :
Video: Bauke Mollema kan nog lachen na 21e plek Strade Bianche


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Bauke Mollema kan nog lachen na 21e plek Strade Bianche of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier