Video: paus ontmoet sjiïtische ayatollah tijdens vierdaags bezoek aan Irak

Video: paus ontmoet sjiïtische ayatollah tijdens vierdaags bezoek aan Irak

Paus Franciscus, leider van de Rooms-Katholieke Kerk en de geestelijk leider van de sjieten in Irak, de ayatollah Ali al-Sistani, hebben elkaar zaterdag (6 maart) in de sjiitische bedevaartsplaats Najaf ontmoet en gesproken, dat gebeurde onder strenge beveiliging. De 84-jarige paus is vrijdag begonnen aan een vierdaags bezoek aan Irak. Daar arriveerde hij in Najaf waar de zes jaar oudere ayatollah woont.

Bekijk de video van het AD hieronder.

Video: <em>paus</em> ontmoet <em>sjiïtische ayatollah</em> tijdens vierdaags bezoek aan <em>Irak</em> Paus Franciscus, leider van de Rooms-Katholieke Kerk en de geestelijk leider van de sjieten in Irak, de ayatollah Ali al-Sistani, hebben elkaar zaterdag (6 maart) in de sjiitische bedevaartsplaats Najaf ontmoet en gesproken, dat gebeurde onder strenge beveiliging. De 84-jarige paus is vrijdag begonnen aan een vierdaags bezoek aan Irak. Daar arriveerde hij in Najaf waar de zes jaar oudere ayatollah woont. Bekijk de video van het AD hieronder. Bekijk ook Video: Paus Franciscus vertrokken naar Irak Bekijk deze video » Paus Franciscus bezoekt Irak: bekijk de historische beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: paus ontmoet sjiïtische ayatollah tijdens vierdaags bezoek aan Irak


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: paus ontmoet sjiïtische ayatollah tijdens vierdaags bezoek aan Irak of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier