Bekijk de eerste beelden: Lego Masters zaterdag 13 maart weer op de buis

Bekijk de eerste beelden: Lego Masters zaterdag 13 maart weer op de buis

Lego Masters komt weer terug op de buis, en sneller dan je denkt. Zaterdag 13 maart gaan we weer kijken naar Nederlandse Lego talenten in een gloednieuw seizoen. 8 bouwers gaan aan de slag in een zenuwslopende race. Wie maakt de mooiste creaties? Wie kan er het snelst werken en wie verrast de jury met de mooiste bouwwerken.

Bekijk de eerste beelden van Lego Masters hieronder. Vanaf 13 maart kun je alle afleveringen en de mooiste fragmenten van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv.

Bekijk de eerste beelden: <em>Lego Masters</em> zaterdag 13 maart weer op de buis Lego Masters komt weer terug op de buis, en sneller dan je denkt. Zaterdag 13 maart gaan we weer kijken naar Nederlandse Lego talenten in een gloednieuw seizoen. 8 bouwers gaan aan de slag in een zenuwslopende race. Wie maakt de mooiste creaties? Wie kan er het snelst werken en wie verrast de jury met de mooiste bouwwerken. Bekijk de eerste beelden van Lego Masters hieronder. Vanaf 13 maart kun je alle afleveringen en de mooiste fragmenten van LEGO Masters terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Winnaars van LEGO Masters Kerstspecial: "We laten de LEGO niet staan" Bekijk deze video » Primeur: Tweede seizoen LEGO Masters al in maart te zien op RTL 4 Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden: Lego Masters zaterdag 13 maart weer op de buis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier