Video: mysterieuze Banksy vertelt hoe hij zijn iconische kunst maakt

Video: mysterieuze Banksy vertelt hoe hij zijn iconische kunst maakt

Het is een van de meest mysterieuze kunstenaars allertijden, Banksy. Er is nu een nieuwe video opgedoken waarin hij laat zien hoe hij een van zijn nieuwste schilderijen heeft gemaakt. Het schilderij is te vinden op de muur van een oude gevangenis in Engeland. Banksy is beroemd om zijn kunstwerken met een maatschappelijk tintje.

Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder.

Video: mysterieuze <em>Banksy</em> vertelt hoe hij zijn <em>iconische</em> kunst maakt Het is een van de meest mysterieuze kunstenaars allertijden, Banksy. Er is nu een nieuwe video opgedoken waarin hij laat zien hoe hij een van zijn nieuwste schilderijen heeft gemaakt. Het schilderij is te vinden op de muur van een oude gevangenis in Engeland. Banksy is beroemd om zijn kunstwerken met een maatschappelijk tintje. Bekijk de video van het Jeugdjournaal hieronder. Bekijk ook Banksy maakt Valentijns-graffiti in Bristol: bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: kunstenaar Banksy maakt bijzonder schilderij voor zorgpersoneel Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: mysterieuze Banksy vertelt hoe hij zijn iconische kunst maakt


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: mysterieuze Banksy vertelt hoe hij zijn iconische kunst maakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier