Video: geen verwachte versoepelingen na Catshuisoverleg

Video: geen verwachte versoepelingen na Catshuisoverleg

Kunnen we verdere versoepelingen verwachten? Ministers en adviseurs die betrokken zijn bij het coronabeleid vergaderen dit weekend in het Catshuis over de coronamaatregelen. Nederland is toe aan versoepelingen, maar de besmettingen laten dat eigenlijk niet toe. Daarom worden er geen versoepelingen verwacht.

Bekijk de video van Radio 1 hieronder.

Video: geen verwachte versoepelingen na <em>Catshuisoverleg</em> Kunnen we verdere versoepelingen verwachten? Ministers en adviseurs die betrokken zijn bij het coronabeleid vergaderen dit weekend in het Catshuis over de coronamaatregelen. Nederland is toe aan versoepelingen, maar de besmettingen laten dat eigenlijk niet toe. Daarom worden er geen versoepelingen verwacht. Bekijk de video van Radio 1 hieronder. Bekijk ook Frits Wester over eventuele coronaversoepelingen: "Licht in de corona-tunnel" Bekijk deze video » WNL: Kapper Anique Groesbeek enorm blij met versoepeling: "Het is geweldig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: geen verwachte versoepelingen na Catshuisoverleg


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: geen verwachte versoepelingen na Catshuisoverleg of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier