Interview met Harry en Meghan leeft in Amerika én Verenigd Koninkrijk (video)

Interview met Harry en Meghan leeft in Amerika én Verenigd Koninkrijk (video)

Het interview met Harry en Meghan, dat zondag voor het eerst wordt uitgezonden, doet nu al flink wat stof opwaaien in Amerika en het Verenigd Koninkrijk. De uitkomst van het interview kan flink wat doen met de reputatie van zowel het stel als de gehele familie. Wat verwacht men? Bekijk de video hieronder.

Interview met <em>Harry en Meghan</em> leeft in Amerika én Verenigd Koninkrijk (video) Het interview met Harry en Meghan, dat zondag voor het eerst wordt uitgezonden, doet nu al flink wat stof opwaaien in Amerika en het Verenigd Koninkrijk. De uitkomst van het interview kan flink wat doen met de reputatie van zowel het stel als de gehele familie. Wat verwacht men? Bekijk de video hieronder. Bekijk de video over het interview hierboven. Het interview met Harry en Meghan is dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Daarna kun je het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Eva Jinek smult van Oprah-interview Harry & Meghan: "Wow!" Bekijk deze video » LuckyTV: ‘treiteraar’ Meghan Markle bekent vreemdgaan en drugsgebruik Bekijk deze video »
Nieuws :
Interview met Harry en Meghan leeft in Amerika én Verenigd Koninkrijk (video)

Bekijk de video over het interview hierboven. Het interview met Harry en Meghan is dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Daarna kun je het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Interview met Harry en Meghan leeft in Amerika én Verenigd Koninkrijk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV