3Lab: Obada

3Lab: Obada

3Lab: Obada De uit Syrië gevluchte Obada (21) is YouTuber en heeft miljoenen fans in het Midden-Oosten, maar in Nederland vindt hij weinig aansluiting. Portret van een worstelende jongen. Oer-HollandsObada is met zijn twee miljoen abonnees één van de grootste YouTubers in Nederland. Vanuit zijn oer-Hollandse dorp neemt hij komische Arabische sketches op. GevechtIn Nederland kent niemand hem, hij spreekt de taal nauwelijks en zijn vader vindt zijn YouTube-carrière maar niks. De jonge Obada zoekt in gevecht met zijn omgeving, zijn familie, maar vooral zichzelf, zijn weg in de wereld.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De uit Syrië gevluchte Obada (21) is YouTuber en heeft miljoenen fans in het Midden-Oosten, maar in Nederland vindt hij weinig aansluiting. Portret van een worstelende jongen.

Oer-Hollands
Obada is met zijn twee miljoen abonnees één van de grootste YouTubers in Nederland. Vanuit zijn oer-Hollandse dorp neemt hij komische Arabische sketches op.

Gevecht
In Nederland kent niemand hem, hij spreekt de taal nauwelijks en zijn vader vindt zijn YouTube-carrière maar niks. De jonge Obada zoekt in gevecht met zijn omgeving, zijn familie, maar vooral zichzelf, zijn weg in de wereld.

Bekijk hier alle video's en artikelen van 3lab

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 3Lab: Obada gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier