Trailer: Thriller Inferno zondag te zien bij Veronica

Trailer: Thriller Inferno zondag te zien bij Veronica

Inferno is een spannende thriller van regisseur Ron Howard, The Da Vinci Code , gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks.

Geheimzinnige codes
In Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Bekijk hieronder de trailer van Inferno.

Inferno is zondag 7 maart om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Inferno streamen via onder meer Netflix.

Trailer: Thriller <em>Inferno</em> zondag te zien bij Veronica Inferno is een spannende thriller van regisseur Ron Howard, The Da Vinci Code , gebaseerd op de meest recente bestseller van Dan Browns succesvolle Robert Langdon-boekenreeks. Geheimzinnige codesIn Inferno wordt de beroemde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek, Robert Langdon (Tom Hanks), wakker in een Italiaans ziekenhuis met geheugenverlies. Hij ontdekt dat hij in het bezit is van geheimzinnige codes, die gecreëerd zijn door een briljante wetenschapper die geobsedeerd is door het einde van de wereld en het duistere meesterwerk Inferno van Dante Alighieri. Bekijk hieronder de trailer van Inferno. Inferno is zondag 7 maart om 20:00 uur te zien bij Veronica. Je kunt Inferno streamen via onder meer Netflix. Bekijk ook Bekijk trailer van misdaadserie The Serpent op Netflix Bekijk deze video » Marco Borsato doet zijn verhaal bij Linda's Wintermaand: bekijk de aankondiging Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Thriller Inferno zondag te zien bij Veronica

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV