Bekijk verkiezingsinterview met Geert Wilders: "Rutte is niet de baas!"

Bekijk verkiezingsinterview met Geert Wilders: "Rutte is niet de baas!"

Morgen, maandag 8 maart, verschijnt de verkiezingskrant van De Telegraaf. Speciaal daarvoor schuiven zondag vijf lijsttrekkers aan in de studio bij Pim Sedee en politiek commentator Wouter de Winther. Ook Geert Wilders is te gast en heeft veel te zeggen over Mark Rutte: "Rutte is niet de baas! U bent de baas. Ga massaal stemmen op 17 maart en corrigeer hem", aldus Wilders tegen heel Nederland.

Bekijk het interview met PVV-lijsttrekker Geert Wilders hieronder terug.

Bekijk verkiezingsinterview met <em>Geert Wilders</em>: &quot;Rutte is niet de baas!&quot; Morgen, maandag 8 maart, verschijnt de verkiezingskrant van De Telegraaf. Speciaal daarvoor schuiven zondag vijf lijsttrekkers aan in de studio bij Pim Sedee en politiek commentator Wouter de Winther. Ook Geert Wilders is te gast en heeft veel te zeggen over Mark Rutte: "Rutte is niet de baas! U bent de baas. Ga massaal stemmen op 17 maart en corrigeer hem", aldus Wilders tegen heel Nederland. Bekijk het interview met PVV-lijsttrekker Geert Wilders hieronder terug. Bekijk ook Bekijk verkiezingsinterview met Geert Wilders: "Rutte is niet de baas!" Bekijk deze video » Bekijk verkiezingsinterview met Lilianne Ploumen: "Rutte is wolf in schaapskleren" Bekijk deze video » Bekijk verkiezingsinterview met Mark Rutte: "De economie draait eigenlijk heel goed" Bekijk deze video » Bekijk verkiezingsinterview met Wopke Hoekstra: "Geen fan van vuurwerkverbod" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk verkiezingsinterview met Geert Wilders: "Rutte is niet de baas!"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk verkiezingsinterview met Geert Wilders: "Rutte is niet de baas!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier