Bekijk verkiezingsinterview met Lilianne Ploumen: "Rutte is wolf in schaapskleren"

Bekijk verkiezingsinterview met Lilianne Ploumen: "Rutte is wolf in schaapskleren"

Morgen, maandag 8 maart, verschijnt de verkiezingskrant van De Telegraaf. Speciaal daarvoor schuiven zondag vijf lijsttrekkers aan in de studio bij Pim Sedee en politiek commentator Wouter de Winther. Lilianne Ploumen is te gast en legt haar column, die in De Telegraaf staat, uit. Daarin zegt ze dat Mark Rutte een wolf in schaapskleren is: "Ik zie dat hij eigenlijk niks doet voor huurders. Als je iets wil doen voor hardwerkende mensen, dan had je een ander programma moeten schrijven", aldus Ploumen.

Bekijk het interview met PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen hieronder terug.

Bekijk verkiezingsinterview met <em>Lilianne Ploumen</em>: &quot;Rutte is wolf in schaapskleren&quot; Morgen, maandag 8 maart, verschijnt de verkiezingskrant van De Telegraaf. Speciaal daarvoor schuiven zondag vijf lijsttrekkers aan in de studio bij Pim Sedee en politiek commentator Wouter de Winther. Lilianne Ploumen is te gast en legt haar column, die in De Telegraaf staat, uit. Daarin zegt ze dat Mark Rutte een wolf in schaapskleren is: "Ik zie dat hij eigenlijk niks doet voor huurders. Als je iets wil doen voor hardwerkende mensen, dan had je een ander programma moeten schrijven", aldus Ploumen. Bekijk het interview met PvdA-lijsttrekker Lilianne Ploumen hieronder terug. Bekijk ook De Vooravond: Fidan Ekiz & Renze Klamer proberen Mark Rutte onderuit te halen Bekijk deze video » Bekijk verkiezingsinterview met Geert Wilders: "Rutte is niet de baas!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Bekijk verkiezingsinterview met Lilianne Ploumen: "Rutte is wolf in schaapskleren"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk verkiezingsinterview met Lilianne Ploumen: "Rutte is wolf in schaapskleren" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier