Zien: zoon Arnold Schwarzenegger over hoofdrol in nieuwe film Moxie

Zien: zoon Arnold Schwarzenegger over hoofdrol in nieuwe film Moxie

Zien: zoon Arnold Schwarzenegger over hoofdrol in nieuwe film <em>Moxie</em> Morgen (8 maart) is het Internationale Vrouwendag. Met de film Moxie kun je alvast in de stemming komen. Het is een feministisch verhaal over seksisme op een middelbare school. Actrice Amy Poehler speelt de hoofdrol en nam ook de regie voor haar rekening. RTL Boulevard sprak haar en acteur Patrick Schwarzenegger, die een rol heeft in de film. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: zoon Arnold Schwarzenegger over hoofdrol in nieuwe film Moxie

Morgen (8 maart) is het Internationale Vrouwendag. Met de film Moxie kun je alvast in de stemming komen. Het is een feministisch verhaal over seksisme op een middelbare school. Actrice Amy Poehler speelt de hoofdrol en nam ook de regie voor haar rekening. RTL Boulevard sprak haar en acteur Patrick Schwarzenegger, die een rol heeft in de film.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: zoon Arnold Schwarzenegger over hoofdrol in nieuwe film Moxie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier