Op zoek naar Maria gemist? Valerie zingt 'Roar' van Katy Perry (video)

Op zoek naar Maria gemist? Valerie zingt 'Roar' van Katy Perry (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv.

<em>Op zoek naar Maria</em> gemist? Valerie zingt 'Roar' van Katy Perry (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op zoek naar Maria van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op zoek naar Maria terugkijken op Gids.tv. Maria in spe Valerie zet haar tanden in Katy Perry’s powerful song ‘Roar’. Weet ze het publiek te veroveren met haar roaring uitvoering en overleeft ze de derde show? Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Op zoek naar Maria gemist? Valerie zingt 'Roar' van Katy Perry (video)

Maria in spe Valerie zet haar tanden in Katy Perry’s powerful song ‘Roar’. Weet ze het publiek te veroveren met haar roaring uitvoering en overleeft ze de derde show?

Bekijk het complete optreden uit Op zoek naar Maria hierboven. Je kunt alle afleveringen van Op zoek naar Maria terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op zoek naar Maria gemist? Valerie zingt 'Roar' van Katy Perry (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier