Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij zingt 'The Woman in the Moon'

Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij zingt 'The Woman in the Moon'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 6 maart. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 6 maart terugkijken.

<em>Matthijs Gaat Door</em> gemist? Claudia de Breij zingt 'The Woman in the Moon' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Matthijs Gaat Door op zaterdag 6 maart. Je kunt hier ook de hele Matthijs Gaat Door van 6 maart terugkijken. Als Claudia de Breij nou ergens blij van wordt, dan is het wel Barbara Streisand. In het bijzonder het nummer “The Woman in the Moon” uit de film A Star Is Born, wat ze gewoonlijk zingt voordat ze het podium op gaat. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Ali B op volle toeren: Claudia de Breij geniet van rapversie 'Mag ik dan bij jou' (video) Bekijk deze video » LuckyTV: prehistorisch lijk mag niet worden vernoemd naar Claudia de Breij Bekijk deze video »
TV :
Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij zingt 'The Woman in the Moon'

Als Claudia de Breij nou ergens blij van wordt, dan is het wel Barbara Streisand. In het bijzonder het nummer “The Woman in the Moon” uit de film A Star Is Born, wat ze gewoonlijk zingt voordat ze het podium op gaat.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle afleveringen van Matthijs Gaat Door terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Matthijs Gaat Door gemist? Claudia de Breij zingt 'The Woman in the Moon' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier