Zondag met Lubach: Partij Jezus Leeft jat campagnemuziek van Lubach (video)

Zondag met Lubach: Partij Jezus Leeft jat campagnemuziek van Lubach (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Arjen Lubach duikt deze week in de wereld van de online campagne en doet daarin een aantal schokkende ontdekkingen: Zo heeft Henk Krol (die niet van 50 Plus is) pas ontdekt dat er ook online aan campagne kan worden gedaan en heeft Jezus Leeft de campagnemuziek gejat van het nieuwe rubriekje van Lubach. Of toch andersom?

<em>Zondag met Lubach</em>: Partij <em>Jezus Leeft</em> jat campagnemuziek van Lubach (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach duikt deze week in de wereld van de online campagne en doet daarin een aantal schokkende ontdekkingen: Zo heeft Henk Krol (die niet van 50 Plus is) pas ontdekt dat er ook online aan campagne kan worden gedaan en heeft Jezus Leeft de campagnemuziek gejat van het nieuwe rubriekje van Lubach. Of toch andersom? Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanavond op tv: een nieuwe Zondag met Lubach Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach: Partij Jezus Leeft jat campagnemuziek van Lubach (video)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach: Partij Jezus Leeft jat campagnemuziek van Lubach (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier