Zondag met Lubach gemist? Bizar slecht lesmateriaal over democratie gevonden

Zondag met Lubach gemist? Bizar slecht lesmateriaal over democratie gevonden

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Zondag met Lubach</em> gemist? Bizar slecht lesmateriaal over <em>democratie</em> gevonden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Zondag met Lubach op zondag 7 maart. Je kunt hier ook de hele uitzending van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Veel jongeren weten weinig van democratie en dat is zorgwekkend. Maar het lesmateriaal over dit onderwerp is ook gewoon niet zo goed. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv. Vanavond op tv: een nieuwe Zondag met Lubach Bekijk deze video »
TV :
Zondag met Lubach gemist? Bizar slecht lesmateriaal over democratie gevonden

Veel jongeren weten weinig van democratie en dat is zorgwekkend. Maar het lesmateriaal over dit onderwerp is ook gewoon niet zo goed.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Zondag met Lubach terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag met Lubach gemist? Bizar slecht lesmateriaal over democratie gevonden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier