Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil versoepelingen ondanks zorgwekkende cijfers

Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil versoepelingen ondanks zorgwekkende cijfers

Lijsttrekker en demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra wil graag versoepelingen in de komende weken, maar de cijfers blijven achter: "Je probeert afwegingen te maken, waarbij de insteek is: wat kan er wel?"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Wopke Hoekstra</em> wil versoepelingen ondanks zorgwekkende cijfers Lijsttrekker en demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra wil graag versoepelingen in de komende weken, maar de cijfers blijven achter: "Je probeert afwegingen te maken, waarbij de insteek is: wat kan er wel?" Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. Versoepelen"De kunst is om dingen weer open te kunnen doen met het snelle vaccineren en het massaal testen. We hebben een aantal beslissingen genomen om te versoepelen, het hangt af van hoe dingen ontwikkelen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil versoepelingen ondanks zorgwekkende cijfers

Versoepelen
"De kunst is om dingen weer open te kunnen doen met het snelle vaccineren en het massaal testen. We hebben een aantal beslissingen genomen om te versoepelen, het hangt af van hoe dingen ontwikkelen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Wopke Hoekstra wil versoepelingen ondanks zorgwekkende cijfers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier