Zien: Wopke Hoekstra reageert bij Op1 over daling CDA in peilingen

Zien: Wopke Hoekstra reageert bij Op1 over daling CDA in peilingen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv.

Zien: <em>Wopke Hoekstra</em> reageert bij <em>Op1</em> over daling CDA in peilingen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zondag 7 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken op Gids.tv. De peilingen zien er niet zo goed uit voor het CDA. Lijsttrekker Wopke Hoekstra is daar niet zo van onder de indruk: "Er is maar één moment dat telt en dat is volgende week." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Wopke Hoekstra reageert bij Op1 over daling CDA in peilingen

De peilingen zien er niet zo goed uit voor het CDA. Lijsttrekker Wopke Hoekstra is daar niet zo van onder de indruk: "Er is maar één moment dat telt en dat is volgende week."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wopke Hoekstra reageert bij Op1 over daling CDA in peilingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier