Samenvatting Athletic Bilbao - Granada (La Liga)

Samenvatting Athletic Bilbao - Granada (La Liga)

Samenvatting <em>Athletic Bilbao - Granada</em> (La Liga) Bekijk alle samenvattingen van La Liga op Gids.tv. Zondagavond (7 maart) namen de Spaanse middenmoters Athletic de Bilbao en Granada het tegen elkaar op in een rechtstreeks duel. Na een vroege voorsprong leek Bilbao af te stevenen op een overwinning, tot Granada in de 78ste minuut gelijk maakte. In de extra tijd won Bilbao alsnog door een treffer van Álex Berenguer. Bekijk de samenvatting van Athletic Bilbao - Granada hierboven. Bekijk ook Samenvatting Athletic de Bilbao - Villarreal (La Liga) Bekijk deze video » Samenvatting Levante - Athletic de Bilbao (halve finale Copa del Rey) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting Athletic Bilbao - Granada (La Liga)

Bekijk alle samenvattingen van La Liga op Gids.tv.

Zondagavond (7 maart) namen de Spaanse middenmoters Athletic de Bilbao en Granada het tegen elkaar op in een rechtstreeks duel. Na een vroege voorsprong leek Bilbao af te stevenen op een overwinning, tot Granada in de 78ste minuut gelijk maakte. In de extra tijd won Bilbao alsnog door een treffer van Álex Berenguer.

Bekijk de samenvatting van Athletic Bilbao - Granada hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting Athletic Bilbao - Granada (La Liga) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV