Humberto terugkijken: Bijzonder gesprek met Bibian Mentel over het leven

Humberto terugkijken: Bijzonder gesprek met Bibian Mentel over het leven

Na 22 jaar kanker en meer dan 70 bestralingen wist Bibian Mentel met snowboarden goud te halen op de Paralympische Spelen in Sotsji. Binnenkort zal ze door de uitzaaiingen overlijden. Bekijk het complete gesprek hieronder.

<em>Humberto</em> terugkijken: Bijzonder gesprek met <em>Bibian Mentel</em> over het leven Na 22 jaar kanker en meer dan 70 bestralingen wist Bibian Mentel met snowboarden goud te halen op de Paralympische Spelen in Sotsji. Binnenkort zal ze door de uitzaaiingen overlijden. Bekijk het complete gesprek hieronder. AfscheidHumberto spreekt met Mentel via een videoverbinding en heeft haar man, Edwin Spee, aan tafel. Artsen hebben Bibian aangeraden om afscheid te nemen van familie en vrienden. De tekst gaat verder onder de video'sBekijk ook Nieuwe operatie Bibian Mentel: "Gevoel dat ik even naar de garage moet" (video) Bekijk deze video » Bibian Mentel geniet van Kerst met haar gezin: "Heel fijn dat ik hier nog zit" (video) Bekijk deze video » Als Humberto even emotioneel wordt, stelt vaste gast Stefano Keizers de grote vraag: "Wat is de zin van het leven?" Mentel antwoordt: "Liefde. Ik ben mij daar heel bewust van." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Humberto terugkijken: Bijzonder gesprek met Bibian Mentel over het leven

Afscheid
Humberto spreekt met Mentel via een videoverbinding en heeft haar man, Edwin Spee, aan tafel. Artsen hebben Bibian aangeraden om afscheid te nemen van familie en vrienden.

De tekst gaat verder onder de video's

Als Humberto even emotioneel wordt, stelt vaste gast Stefano Keizers de grote vraag: "Wat is de zin van het leven?" Mentel antwoordt: "Liefde. Ik ben mij daar heel bewust van."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Humberto terugkijken: Bijzonder gesprek met Bibian Mentel over het leven of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier