Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe programma Eus’ Boekenclub Özcan Akyol Nederlandse schrijvers die in gesprek gaan over hun nieuwste boek. Met het programma viert omroep NTR het plezier van het lezen en alles daaromheen. Deze week elke werkdag rond 19:20 uur op NPO 2. LeesclubDe leesclub bestaat uit bekenden uit de cultuur, media en sport, van rapper Willie Wartaal tot Maarten van Rossem en van voetballer Bart Vriends tot cabaretier Karin Bloemen. Zij hebben het boek aandachtig gelezen en stellen samen met Eus vragen aan de schrijver. Peter BuwaldaIn een nachtclubachtige setting, mét huisband Lakshmi, gaat schrijver Peter Buwalda in de eerste aflevering in debat over culturele toe-eigening in de literatuur. PoëzieOok is er elke dag een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie, een polemiek over een literair thema en een poëzievoordracht van onder andere dichters Bart Moeyaert en Ellen Deckwitz. Catherine Keyl in Op1 over haar boek en recente ontdekking over haar vaders oorlogsverhaal Bekijk deze video » Op1 gemist? Youp van 't Hek over column: ''Je merkt als mensen het irritant vinden'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het nieuwe programma Eus’ Boekenclub Özcan Akyol Nederlandse schrijvers die in gesprek gaan over hun nieuwste boek. Met het programma viert omroep NTR het plezier van het lezen en alles daaromheen. Deze week elke werkdag rond 19:20 uur op NPO 2.

Leesclub
De leesclub bestaat uit bekenden uit de cultuur, media en sport, van rapper Willie Wartaal tot Maarten van Rossem en van voetballer Bart Vriends tot cabaretier Karin Bloemen. Zij hebben het boek aandachtig gelezen en stellen samen met Eus vragen aan de schrijver.

Peter Buwalda
In een nachtclubachtige setting, mét huisband Lakshmi, gaat schrijver Peter Buwalda in de eerste aflevering in debat over culturele toe-eigening in de literatuur.

Poëzie
Ook is er elke dag een verzamelaar van een bijzondere boekencollectie, een polemiek over een literair thema en een poëzievoordracht van onder andere dichters Bart Moeyaert en Ellen Deckwitz.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Eus' Boekenclub aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier