Meghan Markle schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’

Meghan Markle schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’

In Nederland moeten we nog even wachten tot dinsdag tot we het hele gesprek met Meghan Markle en prins Harry kunnen zien, maar het grote interview dat Oprah Winfrey hield is zondag al in Amerika uitgezonden. En er werden heel wat onthullingen gedaan door de actrice over de Britse royals.

Lees verder onder de video.

<em>Meghan Markle</em> schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’ In Nederland moeten we nog even wachten tot dinsdag tot we het hele gesprek met Meghan Markle en prins Harry kunnen zien, maar het grote interview dat Oprah Winfrey hield is zondag al in Amerika uitgezonden. En er werden heel wat onthullingen gedaan door de actrice over de Britse royals. Lees verder onder de video. Gesprek over hoe donker de huidskleur van zoon Harry & Meghan zou wordenZo bekende Meghan dat ze suïcidale gedachten had en dat ze geen hulp kreeg van de koninklijke familie. Maar Oprah is ook geschokt door een ander verhaal van de hertogin over haar zoon. “In de maanden dat ik zwanger was, allemaal in dezelfde periode, hadden we gesprekken over dat hij geen beveiliging zou krijgen en geen titel zou krijgen. Maar ook gesprekken en zorgen over hoe donker zijn huid zou zijn.” Bekijk het fragment uit het Meghan & Harry-interview, gevolgd door een analyse, in de AD-video hierboven. Het hele Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv. Meghan Markle doet schokkende onthulling in interview: "Op de rand van zelfmoord" Bekijk deze video » Harry bij Oprah: mijn vader (prins Charles) neemt de telefoon niet meer op Bekijk deze video »
Royals :
Meghan Markle schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’

Gesprek over hoe donker de huidskleur van zoon Harry & Meghan zou worden
Zo bekende Meghan dat ze suïcidale gedachten had en dat ze geen hulp kreeg van de koninklijke familie. Maar Oprah is ook geschokt door een ander verhaal van de hertogin over haar zoon. “In de maanden dat ik zwanger was, allemaal in dezelfde periode, hadden we gesprekken over dat hij geen beveiliging zou krijgen en geen titel zou krijgen. Maar ook gesprekken en zorgen over hoe donker zijn huid zou zijn.”

Bekijk het fragment uit het Meghan & Harry-interview, gevolgd door een analyse, in de AD-video hierboven.

Het hele Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Meghan Markle schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier