Maandag in Crime Desk: vader misbruikt meisje open over schandaal op dansschool

Maandag in Crime Desk: vader misbruikt meisje open over schandaal op dansschool

Maandag is er weer een nieuwe aflevering van Crime Desk te zien, met het laatste misdaadnieuws. Vanavond deelt Mick van Wely een aangrijpend verhaal, dat hij van een vader van een meisje heeft gehoord dat vorig jaar is misbruikt in een dansschool in Groningen. “Een dansleraar zou zich hebben vergrepen aan een groot aantal, vooral minderjarige, meisjes.”

Bekijk de promo van Crime Desk voor de uitzending van 8 maart hieronder.

Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>Crime Desk</em>: vader misbruikt meisje open over schandaal op dansschool Maandag is er weer een nieuwe aflevering van Crime Desk te zien, met het laatste misdaadnieuws. Vanavond deelt Mick van Wely een aangrijpend verhaal, dat hij van een vader van een meisje heeft gehoord dat vorig jaar is misbruikt in een dansschool in Groningen. “Een dansleraar zou zich hebben vergrepen aan een groot aantal, vooral minderjarige, meisjes.” Bekijk de promo van Crime Desk voor de uitzending van 8 maart hieronder. Crime Desk is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Crime Desk terugkijken bij Gids.tv. John van den Heuvel over mysterie rond liquidatie Stanley Hillis (Goedemorgen Nederland) Bekijk deze video » Crime Desk: John van den Heuvel onderzoekt viervoudige moord in Enschede (2018) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Crime Desk: vader misbruikt meisje open over schandaal op dansschool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier