André Hazes over Ziggo Dome-concert: "Mensen die zopen jongen, niet normaal" (video)

André Hazes over Ziggo Dome-concert: "Mensen die zopen jongen, niet normaal" (video)

André Hazes stond dit weekend eindelijk weer met zijn band voor een groot publiek, tijdens een Fieldlab-proefevenement, en dat deed hem goed: "Het was zo aan, iedereen had het naar zijn zin en het voelde echt als een volle Ziggo Dome." Hij moest wel weer een beetje wennen aan het 'artiest zijn' maar zette desonanks een heerlijke show neer.

Veel bier
De sfeer was al direct bij binnenkomst goed, zeker na het nuttigen van wat alcohol: "Half een namen we het eerste biertje en om een uur waren alle koelkasten leeg, dat is de André Hazes-band." Ook het publiek had wel zin in wat drank: "Mensen die zopen jongen, niet normaal. Ik denk dat mensen gewoon in coma liggen vanavond", aldus de zanger. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

André Hazes over <em>Ziggo Dome-concert</em>: &quot;Mensen die zopen jongen, niet normaal&quot; (video) André Hazes stond dit weekend eindelijk weer met zijn band voor een groot publiek, tijdens een Fieldlab-proefevenement, en dat deed hem goed: "Het was zo aan, iedereen had het naar zijn zin en het voelde echt als een volle Ziggo Dome." Hij moest wel weer een beetje wennen aan het 'artiest zijn' maar zette desonanks een heerlijke show neer. Veel bierDe sfeer was al direct bij binnenkomst goed, zeker na het nuttigen van wat alcohol: "Half een namen we het eerste biertje en om een uur waren alle koelkasten leeg, dat is de André Hazes-band." Ook het publiek had wel zin in wat drank: "Mensen die zopen jongen, niet normaal. Ik denk dat mensen gewoon in coma liggen vanavond", aldus de zanger. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? André Hazes over aankomend concert: ''Binnen geen 1,5 meter'' Bekijk deze video » Voorproefje: zo klinkt het nieuwe nummer van André Hazes en Lil' Kleine Bekijk deze video »
TV :
André Hazes over Ziggo Dome-concert: "Mensen die zopen jongen, niet normaal" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op André Hazes over Ziggo Dome-concert: "Mensen die zopen jongen, niet normaal" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier