Martien maandag in Chateau Meiland: "Niemand wil wat te drinken van me"

Martien maandag in Chateau Meiland: "Niemand wil wat te drinken van me"

Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET.

Martien Meiland doet enorm zijn best om het de werkmannen naar de zin te maken en vraagt ze voortdurend wat ze willen drinken. Die blijken echter helemaal niks te willen: "Nou ja zeg, niemand wil wat drinken van mij... En daarvoor ga je nog in de regen staan ook weet je wel." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Martien maandag in <em>Chateau Meiland</em>: &quot;Niemand wil wat te drinken van me&quot; Na elke aflevering van Chateau Meiland kun je de volgende aflevering meteen vooruitkijken bij NLZIET. Martien Meiland doet enorm zijn best om het de werkmannen naar de zin te maken en vraagt ze voortdurend wat ze willen drinken. Die blijken echter helemaal niks te willen: "Nou ja zeg, niemand wil wat drinken van mij... En daarvoor ga je nog in de regen staan ook weet je wel." Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Martien maandag in Chateau Meiland: "Niemand wil wat te drinken van me" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier