Video: "Interview prins Harry en Meghan Markle nóg explosiever dan gedacht"

Video: "Interview prins Harry en Meghan Markle nóg explosiever dan gedacht"

Afgelopen nacht werd het spraakmakende interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle uitgezonden op de Amerikaanse televisie en de stofwolken zijn nog lang niet neergedaald. Royaltykenner Wim Dehandschutter vond het interview nóg explosiever dan gedacht.

Lees verder onder de video.

Video: &quot;Interview <em>prins Harry</em> en <em>Meghan Markle</em> nóg explosiever dan gedacht&quot; Afgelopen nacht werd het spraakmakende interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle uitgezonden op de Amerikaanse televisie en de stofwolken zijn nog lang niet neergedaald. Royaltykenner Wim Dehandschutter vond het interview nóg explosiever dan gedacht. Lees verder onder de video. SekteIn gesprek met De Telegraaf vertelt Dehandschutter dat exclusieve interviews van tevoren altijd zeer hoge verwachtingen scheppen, maar vervolgens vaak tegenvallen. Dat was nu zeker niet het geval: Harry en Meghan hebben bommen onder allerlei aspecten van het Britse koningshuis gelegd. Zo zou er sprake zijn van ongegeneerd racisme en worstelde Meghan met suïcidale gedachtes. "Het Britse koningshuis is bijna een gevangenis of sekte." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Meghan Markle doet schokkende onthulling in interview: "Op de rand van zelfmoord" Bekijk deze video » Meghan Markle schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’ Bekijk deze video » Prins Harry vergelijkt situatie met moeder Diana: ‘Maar wij hebben elkaar’ Bekijk deze video »
Royals :
Video: "Interview prins Harry en Meghan Markle nóg explosiever dan gedacht"

Sekte
In gesprek met De Telegraaf vertelt Dehandschutter dat exclusieve interviews van tevoren altijd zeer hoge verwachtingen scheppen, maar vervolgens vaak tegenvallen. Dat was nu zeker niet het geval: Harry en Meghan hebben bommen onder allerlei aspecten van het Britse koningshuis gelegd. Zo zou er sprake zijn van ongegeneerd racisme en worstelde Meghan met suïcidale gedachtes. "Het Britse koningshuis is bijna een gevangenis of sekte."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: "Interview prins Harry en Meghan Markle nóg explosiever dan gedacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier