Lang Leve De Liefde: Marco wil ‘kutbier’ niet proeven: ‘Misschien bang voor verslaving’

Lang Leve De Liefde: Marco wil ‘kutbier’ niet proeven: ‘Misschien bang voor verslaving’

Marco heeft van zijn date ‘kutbier’ uit Den Bosch gekregen, maar hij is niet van plan om dit te proeven. “Ga ik dadelijk alles uitkotsen. Nee, ik ga het echt niet proberen”, zegt Marco. “Misschien ben ik bang dat ik verslaafd raak ofzo, ik weet het niet.”

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Marco wil ‘kutbier’ niet proeven: ‘Misschien bang voor verslaving’ Marco heeft van zijn date ‘kutbier’ uit Den Bosch gekregen, maar hij is niet van plan om dit te proeven. “Ga ik dadelijk alles uitkotsen. Nee, ik ga het echt niet proberen”, zegt Marco. “Misschien ben ik bang dat ik verslaafd raak ofzo, ik weet het niet.” Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Martha in Lang Leve De Liefde: ‘Als we uit elkaar gaan, ga ik tegen je vechten’ Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Chantal en Rob doen spannende spelletjes in hottub Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Marco wil ‘kutbier’ niet proeven: ‘Misschien bang voor verslaving’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier