Prins Harry vergelijkt situatie met moeder Diana: ‘Maar wij hebben elkaar’

Prins Harry vergelijkt situatie met moeder Diana: ‘Maar wij hebben elkaar’

Naast Meghan Markle doet ook haar man prins Harry een boekje open over zijn persoonlijke en koninklijke leven in het interview met Oprah Winfrey. Ze praten openhartig over de breuk met het Britse koningshuis. Harry vergelijkt zijn moeilijke situatie met die van zijn moeder, lady Diana.

Lees verder onder de video.

Prins Harry vergelijkt situatie met moeder Diana: ‘Maar wij hebben elkaar’ Naast Meghan Markle doet ook haar man prins Harry een boekje open over zijn persoonlijke en koninklijke leven in het interview met Oprah Winfrey. Ze praten openhartig over de breuk met het Britse koningshuis. Harry vergelijkt zijn moeilijke situatie met die van zijn moeder, lady Diana. Lees verder onder de video. Harry kan zich niet voorstellen hoe het voor Diana was“Weet je voor mij is het zo, ik ben gewoon heel opgelucht en blij dat ik hier zit, met jou te praten, met mijn vrouw aan mijn zijde”, aldus een openhartige Harry. “Omdat ik me niet kan voorstellen hoe het voor haar moet zijn geweest om dit proces alleen te doorlopen al die jaren geleden. Want het is ongelooflijk moeilijk geweest voor ons allebei, maar wij hebben tenminste elkaar.” Bekijk het fragment uit het Harry en Meghan-interview in de video hierboven. Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Meghan Markle doet schokkende onthulling in interview: "Op de rand van zelfmoord" Bekijk deze video » Meghan Markle schokt Oprah Winfrey: ‘Koningshuis bezorgd over huidskleur Archie’ Bekijk deze video »

Harry kan zich niet voorstellen hoe het voor Diana was
“Weet je voor mij is het zo, ik ben gewoon heel opgelucht en blij dat ik hier zit, met jou te praten, met mijn vrouw aan mijn zijde”, aldus een openhartige Harry. “Omdat ik me niet kan voorstellen hoe het voor haar moet zijn geweest om dit proces alleen te doorlopen al die jaren geleden. Want het is ongelooflijk moeilijk geweest voor ons allebei, maar wij hebben tenminste elkaar.”

Bekijk het fragment uit het Harry en Meghan-interview in de video hierboven.

Het grote Oprah Winfrey-interview met Harry en Meghan zie je dinsdag 9 maart om 20.30 uur bij Net5. Daarna kun je de special met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prins Harry vergelijkt situatie met moeder Diana: ‘Maar wij hebben elkaar’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier