Interview met prins Harry en Meghan Markle: de 5 meest opvallende momenten

Interview met prins Harry en Meghan Markle: de 5 meest opvallende momenten

Het interview van Oprah Winfrey met Meghan Markle en prins Harry wordt dinsdag pas in Nederland uitgezonden, maar het is nu al het gesprek van de dag. ITV News heeft alvast de vijf meest opvallende momenten van deze spraakmakende special op een rij gezet.

Lees verder onder de video.

Interview met <em>prins Harry en Meghan Markle</em>: de 5 meest opvallende momenten Het interview van Oprah Winfrey met Meghan Markle en prins Harry wordt dinsdag pas in Nederland uitgezonden, maar het is nu al het gesprek van de dag. ITV News heeft alvast de vijf meest opvallende momenten van deze spraakmakende special op een rij gezet. Lees verder onder de video. Harry voelde zich gevangenMeghan en Harry vertellen meer over hun breuk met het Britse koningshuis. In het gesprek is een emotionele Meghan erg openhartig over haar mentale gesteldheid en vertelt ze dat ze zelfs dacht aan zelfmoord. Ook haar opmerking dat er zorgen werden geuit over de huidskleur van hun zoon Archie zorgt voor veel ophef. Verder doet Harry een boekje open over hoe hij zich gevangen voelde binnen het 'instituut’, het Britse koningshuis. Bekijk de vijf meest opvallende momenten van het prins Harry en Meghan Markle-interview in de video hierboven. Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Video: "Interview prins Harry en Meghan Markle nóg explosiever dan gedacht" Bekijk deze video » Prins Harry vergelijkt situatie met moeder Diana: ‘Maar wij hebben elkaar’ Bekijk deze video »
Royals :
Interview met prins Harry en Meghan Markle: de 5 meest opvallende momenten

Harry voelde zich gevangen
Meghan en Harry vertellen meer over hun breuk met het Britse koningshuis. In het gesprek is een emotionele Meghan erg openhartig over haar mentale gesteldheid en vertelt ze dat ze zelfs dacht aan zelfmoord. Ook haar opmerking dat er zorgen werden geuit over de huidskleur van hun zoon Archie zorgt voor veel ophef. Verder doet Harry een boekje open over hoe hij zich gevangen voelde binnen het 'instituut’, het Britse koningshuis.

Bekijk de vijf meest opvallende momenten van het prins Harry en Meghan Markle-interview in de video hierboven.

Het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en Meghan Markle is op dinsdag 9 maart om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt daarna het interview met Harry en Meghan terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Interview met prins Harry en Meghan Markle: de 5 meest opvallende momenten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier