Deel 3 comedyserie Family Reunion vanaf 5 april bij Netflix: bekijk de trailer

Deel 3 comedyserie Family Reunion vanaf 5 april bij Netflix: bekijk de trailer

Vanaf 5 april kun je bij Netflix kijken naar het derde deel van de comedyserie Family Reunion. Deze serie draait om de familie McKellan, zij verhuizen van Seattle naar het platteland van Georgia. Ze zijn het erg gewend om in de stad te wonen, en het blijkt dat hun lifestyle nogal anders is dan het leven in het zuiden en de levenswijze van hun traditionele grootouders.

Deel 3 van Family Reunion is vanaf 5 april te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van het derde deel van Family Reunion bekijken.

Deel 3 comedyserie <em>Family Reunion</em> vanaf 5 april bij Netflix: bekijk de trailer Vanaf 5 april kun je bij Netflix kijken naar het derde deel van de comedyserie Family Reunion. Deze serie draait om de familie McKellan, zij verhuizen van Seattle naar het platteland van Georgia. Ze zijn het erg gewend om in de stad te wonen, en het blijkt dat hun lifestyle nogal anders is dan het leven in het zuiden en de levenswijze van hun traditionele grootouders. Deel 3 van Family Reunion is vanaf 5 april te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van het derde deel van Family Reunion bekijken. Populaire serie Lupin nu te zien bij Netflix: bekijk beelden van achter de schermen Bekijk deze video » Realityserie Buried By The Bernards vanaf 12 februari bij Netflix: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
Deel 3 comedyserie Family Reunion vanaf 5 april bij Netflix: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deel 3 comedyserie Family Reunion vanaf 5 april bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier