Dragons' Den: leraar Hans de Zeeuw presenteert twee rekenspellen

Dragons' Den: leraar Hans de Zeeuw presenteert twee rekenspellen

In Dragons' Den vertelt leraar Hans de Zeeuw dat hij zich zorgen maakt om de rekenproblemen waar leerlingen mee kampen. En daar heeft hij iets op bedacht. "Ik ben met mijn ervaring en passie aan de gang gegaan met het ontwikkelen van twee rekenspellen." De rekendocent vindt het tijd om hier geld mee te verdienen, maar hij heeft ook nog een ander doel voor de leerlingen. "Zelfvertrouwen is onbetaalbaar."

Bekijk de beelden van Dragons' Den in de video hieronder.

Dragons' Den is elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dragons' Den</em>: leraar Hans de Zeeuw presenteert twee rekenspellen In Dragons' Den vertelt leraar Hans de Zeeuw dat hij zich zorgen maakt om de rekenproblemen waar leerlingen mee kampen. En daar heeft hij iets op bedacht. "Ik ben met mijn ervaring en passie aan de gang gegaan met het ontwikkelen van twee rekenspellen." De rekendocent vindt het tijd om hier geld mee te verdienen, maar hij heeft ook nog een ander doel voor de leerlingen. "Zelfvertrouwen is onbetaalbaar." Bekijk de beelden van Dragons' Den in de video hieronder. Dragons' Den is elke donderdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dragons' Den terugkijken bij Gids.tv. Dragons' Den: dragons vechten om platform met sexy luisterverhalen Bekijk deze video » Dragons' Den: Jan en Timo willen festivals verduurzamen door kartonnen tentjes Bekijk deze video »
TV :
Dragons' Den: leraar Hans de Zeeuw presenteert twee rekenspellen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dragons' Den: leraar Hans de Zeeuw presenteert twee rekenspellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier