Ik Geloof In Mij: René le Blanc dolblij met succes: ‘Ik zit in rollercoaster’

Ik Geloof In Mij: René le Blanc dolblij met succes: ‘Ik zit in rollercoaster’

Vanavond gaat er een nieuw seizoen van Ik Geloof In Mij van start. En René le Blanc is een van de hoofdrolspelers die veel succes heeft dankzij de populaire realityserie.

Lees verder onder de video.

<em>Ik Geloof In Mij</em>: René le Blanc dolblij met succes: ‘Ik zit in rollercoaster’ Vanavond gaat er een nieuw seizoen van Ik Geloof In Mij van start. En René le Blanc is een van de hoofdrolspelers die veel succes heeft dankzij de populaire realityserie. Lees verder onder de video. Fan laat naam René le Blanc tatoeërenDe zanger laat zien dat een fan zelfs zijn naam op zijn lichaam heeft laten tatoeëren. “Dat is toch geweldig, dan gaat er iets door je heen.” Ook kan René zijn eigen succes nog maar nauwelijks geloven. “Niet normaal. Ik zit in een rollercoaster. Het is geen droom meer, het is werkelijkheid geworden wat er speelt rondom mij.” Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven. Het nieuwe seizoen van Ik Geloof In Mij is vanaf maandag 8 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. René le Blanc bij Jinek: "Helderziende man in de jaren 90 voorspelde mijn succes" Bekijk deze video » René le Blanc in RTL Boulevard: "Mensen tatoeëren mijn naam" Bekijk deze video »

Fan laat naam René le Blanc tatoeëren
De zanger laat zien dat een fan zelfs zijn naam op zijn lichaam heeft laten tatoeëren. “Dat is toch geweldig, dan gaat er iets door je heen.” Ook kan René zijn eigen succes nog maar nauwelijks geloven. “Niet normaal. Ik zit in een rollercoaster. Het is geen droom meer, het is werkelijkheid geworden wat er speelt rondom mij.”

Bekijk de beelden van Ik Geloof In Mij in de video hierboven.

Het nieuwe seizoen van Ik Geloof In Mij is vanaf maandag 8 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Ik Geloof In Mij terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik Geloof In Mij: René le Blanc dolblij met succes: ‘Ik zit in rollercoaster’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier