Francis van Broekhuizen over De Verraders: "Als een Hitchcock-film"

Francis van Broekhuizen over De Verraders: "Als een Hitchcock-film"

Operazangeres Francis van Broekhuizen is een van 'De Verraders'. Ze vindt het een ingenieus spel en legt aan de kijker uit hoe dit spel in elkaar steekt. Volgens haar is het te vergelijken met een film van 'The Master of Suspense', Alfred Hitchcock.

Francis van Broekhuizen over <em>De Verraders</em>: &quot;Als een Hitchcock-film&quot; Operazangeres Francis van Broekhuizen is een van 'De Verraders'. Ze vindt het een ingenieus spel en legt aan de kijker uit hoe dit spel in elkaar steekt. Volgens haar is het te vergelijken met een film van 'The Master of Suspense', Alfred Hitchcock. Als een ouderwetse thrillerZe vergelijkt het met een Alfred Hitchcock-film, waarbij de kijkers weten wie de moordenaar is, maar de spelers in de film van niets weten. Zo voelt Francis zich, terwijl ze in het spel zit. De kijker voelt de spanning omdat hij of zij meer weet dan de kandidaten. De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bekijk eerste beelden van nieuw RTL-programma De Verraders Bekijk deze video » Humberto gemist? Francis van Broekhuzien vond deelname aan De Verraders "afschuwelijk" Bekijk deze video »

Als een ouderwetse thriller
Ze vergelijkt het met een Alfred Hitchcock-film, waarbij de kijkers weten wie de moordenaar is, maar de spelers in de film van niets weten. Zo voelt Francis zich, terwijl ze in het spel zit. De kijker voelt de spanning omdat hij of zij meer weet dan de kandidaten.

De Verraders is vanaf zaterdag 13 maart wekelijks om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Francis van Broekhuizen over De Verraders: "Als een Hitchcock-film" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier